Orbán: Mi sose ígértük az embereknek...

Orbán: Mi sose ígértük az embereknek...

Csak elégedetten (Fotó: Facebook/Orbán Viktor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Mi sose ígértük az embereknek azt, hogy minden problémájukat megoldjuk. Sose ígértük, hogy megváltjuk őket. Egy dolgot ígértünk, hogy mi itt leszünk velük. Ha fúj, ha esik, mi itt leszünk velük” – egyebek közt ezt mondta Kötcsén Orbán Viktor miniszterelnök. Ez derül ki a kormányfő Facebook-oldalán megosztott videóból, amely szerint a gazdasági semlegesség üzenete mellett arról is beszélt, hogy szerinte két jövő van, jó vagy rossz. „A mi állításunk az, hogy a mi kormányzásunk az egy szuverén Magyarországot fog eredményezni. A gazdasági semlegesség ennek az egyik legerősebb megtámasztója. És van egy képünk arról, hogy ha a másik jövő nyer, annak mi lesz a vége? Annak egy alárendelt Magyarország lesz” – mondta Orbán, hozzátéve, hogy „meg vannak véve kilóra a pasasok”.

Kötcsey beszámolónkat itt lehet elolvasni.  

A most közzétett videó szerint Orbán Viktor Kötcsén arról is beszélt, hogy szerinte a jobboldal legnagyobb erénye, értéke és előnye, fölbecsülhetetlen előnye a baloldallal szemben, az a hűség, és a magyar emberek pontosan tudják, hogy rájuk lehet számítani, mert nem futnak el, nem keresnek külön utakat.

„Nem Brüsszelben üldögélünk, meg nem szaladunk el Moszkvába, meg nem megyünk amerikai ösztöndíjra, mi itt leszünk, ez a mi legnagyobb erényünk”

– mondta Orbán Viktor, majd megfogalmazta a küldetést is, ami szerinte az, hogy itt maradnak. „A küldetés teljesítésének előfeltétele pedig a választási győzelem újra és újra, szerénység, alázat, munka” – mondta.

 

Címkék: Kötcse, Orbán