Fekete-Győr: zárt tárgyalást akar Mészáros Lőrinc

Fekete-Győr: zárt tárgyalást akar Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Zárt tárgyalás elrendelését kérte Mészáros Lőrinc jogi képviselője abban a polgári perben, amelyet Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével szemben kezdeményezett – számolt be a Momentum elnöke a közösségi oldalán. A politikus ugyanis néhány hónappal ezelőtt több interjúban is arról beszélt, hogy egy normális jogállamban az állami tendereken gyarapodó felcsúti milliárdos – akit ő Orbán Viktor strómanjának nevezett – nem úszhatná meg a felelősségrevonást.

Fekete-Győr a fejlemény apropóján azt írta: nem tudni, miben reménykedik Mészáros. Felvetette: mégis mitől félnek, ha annyira biztosak az igazukban? „Csak nem arról van szó, hogy Mészáros és csapata is pontosan tudja, hogy semmilyen teljesítmény nincs a vagyongyarapodása mögött? Csak nem arról van szó, hogy ő is strómanként tekint magára, és Orbán Viktor kérésére próbálja minél kisebb láthatósággal letudni ezt az ügyet?” – folytatta.

A Momentum elnöke hozzátette, ők nyílt tárgyalást kezdeményeznek, mert semmi félnivalójuk a nyilvánosságtól. Majd arra szólította fel, hogy ha Magyarország leggazdagabb embere ilyen büszke a saját teljesítményére, vegyen részt ő is személyesen a nyílt tárgyaláson, és mondja ki, hogy nem tartja magát strómannak.