Felcsút díszpolgára lett Mészáros Lőrinc

Felcsút díszpolgára lett Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Díszpolgári címet kapott szülőfalujában, Felcsúton Mészáros Lőrinc, a miniszterelnök „jó barátja”, egyben a település korábbi polgármestere.

A Hír Tv a következőképpen számolt be a jeles eseményről: „Ki más kaphatná ezt a címet, mint az, akinek neve összeforrt a településsel, akihez megszámlálhatatlan sok fejlesztés, beruházás és társadalmi felelősségvállalás kapcsolódik” – mondta Felcsút mostani polgármestere. Mészáros László szerint a kitüntetéssel szeretné megköszönni a helyi képviselő-testület a régiónak nyújtott támogatásokat és a befektetéseket.

„Felcsút és az egész Vál-völgye térség szívügyem, hiszen itt nőttem fel. Éppen ezért kiemelt kötelességemnek érzem a rászoruló helyi emberek és ügyek támogatását, a fiatalok tanulmányainak megkönnyítését, a terület gazdasági fejlődésének elősegítését” – a beszámoló szerint ezekkel a szavakkal köszönte meg Mészáros Lőrinc a kitüntetést. Mint a  Hír TV emlékeztet, Mészárosnak Felcsút mellett Csíkszeredán és Eszéken is van díszpolgári címe.