Féltékenységből szúrta le barátnőjét egy dunakeszi férfi

Féltékenységből szúrta le barátnőjét egy dunakeszi férfi

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emberölés miatt vettek őrizetbe egy dunakeszi férfit, aki szerda éjszaka Gödön megkéselte párját – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a Police.hu oldalon.

A 34 éves nőhöz egy járókelő hívott mentőt és rendőröket, miután hangos segélykiáltás verte fel augusztus 11-én éjszaka a már elcsendesült gödi utcát. A beszámoló szerint egy éppen hazaérkező férfi is hallotta a kétségbeesett kiáltást és a hang irányába kezdett szaladni, miközben ráordított a nőt bántalmazóra, aki jobbnak látta futva menekülni a helyszínről.

Az árokban sorsára hagyott és összeszurkált nőhöz segítője mentőt és rendőröket hívott. A 34 éves nőn a kórházban azonnali műtétet kellett végrehajtani, állapota életveszélyes és kritikus volt, és csütörtök hajnalban belehalt sérüléseibe. Az áldozat és a barátja hónapokkal azelőtt ismerkedett meg, kapcsolatuk azonban az utóbbi időben megromlott. A férfi rendszeresen fenyegette párját, nem akarta, és nem engedte, hogy viszonyuk véget érjen.

A hatósági tájékoztatás szerint a gyanúsítottat a bűntett helyszínétől 2 kilométerre fogták el a rendőrség munkatársai, akik a bűncselekmény eszközét – egy véres pillangókést – is megtalálták. A 27 éves férfi kihallgatásán nem tett vallomást, kérdésekre nem válaszolt. – Kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását – tudatta a rendőrség.