Hadházy Ákos a középső ujját felmutatva üzent a közmédiának

Hadházy Ákos a középső ujját felmutatva üzent a közmédiának

Hadházy Ákos bemutatott a közmédiának (Fotó: Hadházy Ákos / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A múltkor azt írtam, hogy értem, miért mutatta a fiam a középső ujját az M1 hírhamisító szerkesztőjének, de helytelen volt beintenie. Nos, újra kell gondolnom ezt, és az érzékeny lelkületű hírhamisítók kedvéért a következő három hónapban minden nap konkrét példákkal fogom bemutatni, miért volt igaza a fiamnak – közölte Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán hétfőn. 

A politikus azt ígérte, minden este be fog mutatni „egy-két kirívóan manipulatív és elfogult” tudósítást az előző esti híradóból. – És két-három olyan témát is fel fogok sorolni a független sajtó anyagaiból, amelyeknek az úgynevezett közmédia híradójában is ott kellett volna lennie, de a cenzorok nem engedték adásba – tette hozzá.

A politikus fia még egy májusi tüntetésen keveredett konfliktusba a közmédia egyik tudósítójával, Császár Attilával. A 444 azt írta az esetről: Császár éppen Hadházyval vitatkozott, mikor a politikus 19 éves fia a középső ujját mutatta a médiamunkásnak. A beszámoló szerint valamiért azt kérte a riporter, hogy a fiú mutasson be neki még egyszer, de amikor ezt megtagadta, vita alakult ki köztük, amit Császár úgy értelmezett, hogy a kamasz meg akarja verni.

A 444 egyébként éppen hétfőn számolt be arról, hogyan manipulálta a közmédia egy nekik nyilatkozó sztrájkoló tanár szavait. Az érintett Borsos Tamástól csak az alábbit idézték: „...most van egy egzisztenciánk. Mi pedagógusok, így együtt, nem panaszkodunk olyan szinten a fizetésre, mert így boldogulunk, a hiteleinket tudjuk fizetni, a gyermekeinket el kell látni, nem kell félnünk a holnaptól...”. Ugyanakkor a pedagógus kritikus gondolatokat is megfogalmazott, ami viszont már nem került be a tudósításba, ezek az alábbiak voltak: „Feleségemmel nagyon sokszor téma mostanában a méltánytalan fizetés. Gondolkodunk, a jövőbe tekintünk, gondolkodunk külföldben. Azt halljuk barátoktól, rokonoktól, akik kinn dolgoznak, tanítanak, hogy jóval a többszörösét keresik az itthoni fizetésnek. Ez nagyon bosszant és frusztrál bennünket...”.