Halálra verte, utána elásta ismerősét két zalai férfi

Halálra verte, utána elásta ismerősét két zalai férfi

Rendőr és rendőrautó (Fotó: Rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elásott holttestre bukkantak hétfőn Zalaegerszegen, a gyilkosság gyanúsítottjait néhány órával később elfogták – közölte a police.hu oldalon kedden a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre hétfőn kora este érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi egy elásott holttestet talált Zalaegerszegen, a régi szennyvíztelep területén. A rendőrök három órán belül kinyomozták, hogy két férfi négy hónappal korábban szóváltásba keveredett egy ismerősével, akit megrugdostak, kézzel, valamint egy nagyobb fadarabbal többször megütöttek. A férfi belehalt sérüléseibe, az elkövetők pedig ezután elásták a holttestét.

A nyomozók a 21 éves zalaegerszegi és a 32 éves nemesapáti férfit halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A beismerő vallomást tevő két gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat. A holttest azonosításához – az eltelt idő miatt – szakértő bevonására van szükség.

Címkék: gyilkosság