Hungary Got Talent! Orbán „Paganini” Viktor elsöprő sikerű raktárkoncertet ad drMáriás új festményén

Hungary Got Talent! Orbán „Paganini” Viktor elsöprő sikerű raktárkoncertet ad drMáriás új festményén

drMáriás (fotó: Székelyhidi Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor és népi zenekara Raktárkoncertet ad Matisse műtermében címen új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, művésznevén drMáriás. A 80 x 100 cm-es festmény alkotóját ezúttal is a magyar politikai élet ihlette meg. 

A művész Facebookon megjelent összefoglalója szerint „a viszonylag új, páratlan tehetségekből álló zenekar a magyar mulatós népzene legnagyszerűbb hagyományait ápolja. Bal szélen látható a kiváló zenekar-alapító prímás, Orbán „Paganini” Viktor, akinek szélsebes hegedűjátéka a legmegrázóbb kesergőtől a legtüzesebb dallamokig bárkit elvarázsol. Mellette ül a nála fiatalabb Orbán „Rákóczi” Viktor tárogatóművész, aki hangszerének gyönyörű, szomorú hangján a magyar szabadságharc lelkületét adja a közös hangzásba. A középen látható ifjú cimbalomművész Orbán „AC/DC” Viktor a Betyárdal tehetségkutatón robbant be, azóta a legvadabb ritmusokat és harmóniákat küldi a csapat hangzásába. Idősebb Orbán „Anti” Viktor, a neves kontrás mellette ül, fő vonása, hogy mindent a fonákjáról lát, sokszor mégis ő a leghangosabb, főleg amikor mindenkit megkontráz. Jobb szélen Orbán „Brumi” Viktor bőgőst láthatjuk, aki egyszerre adja a nóták mélyen brummogó csudálatosan szép hangú kíséretét, másrészt ő a szilárd alapja annak a teljes szédítő hangorkánnak, ahol, mint igazi basszus hol brummog, hol pedig bőg, vagy éppen duzzog, lépeget, esetleg simogat.”

https://www.facebook.com/drMarias/posts/3548324215234819