Koronavírusos lett a fideszes Tessely Zoltán

Koronavírusos lett a fideszes Tessely Zoltán

Tessely Zoltán (Forrás: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elkapta a koronavírust Tessely Zoltán, a Fidesz felcsúti országgyűlési képviselője. Minderről ágyban fekve, egy Facebook-videóban számolt be még vasárnap.

Mint mondta, múlt szerdán, kezdődő rosszullét miatt, és mert idősotthonban élő édesanyja meglátogatására készült, a biztonság kedvéért csináltatott egy gyorstesztet, ami pozitív lett.

Azt mondta, hogy lassan négy hónapja kapta meg a második oltását, így már gondolkodott a harmadik beadatásán, de méretett ellenanyag-szintet, ami olyan magas lett, hogy még halogatta. 

Az elmúlt 54 évben talán ilyen nehezen nem viselt még betegséget – mondta. Hozzátette, ha két oltás után ez a helyzet, amit ő tapasztal, akkor akik még nem oltatták be magukat, komoly veszélyben vannak. Mindenkit arra biztatott, adassa be magának az oltást.

A politikus Facebook-oldala szerint a szombati Békemenetet már csak otthonról nézte, valamint az Elkxrtuk általuk szervezett vasárnapi bicskei bemutatóján sem vett részt. Szerdán viszont még ott volt egy lovasberényi útépítés bejelentésén, valamint fogadóórát tartott Bicskén.