Lábánál fogva próbálta kirángatni autójából a taxist egy veszprémi férfi

Lábánál fogva próbálta kirángatni autójából a taxist egy veszprémi férfi

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy férfi közel 50 ezer forintos kárt okozott egy kocsiban, mert túl közel haladt el mellette – írta a Hvg.hu, amely a Veszprémi Járási Ügyészség vádemeléséről számolt be.

Az ügyészség közleménye szerint egy 38 éves veszprémi férfi 2019 októberében a késő esti órákban ismerőseivel egy belvárosi szórakozóhelyen mulatott, ahonnan kijártak dohányozni az utcára. Az egyik ilyen alkalommal a szűk utcán álló társaság egyik tagját egy éppen arra közlekedő, és utasokat szállító taxi a jobb oldali visszapillantó tükrével súrolta.

Emiatt az ittas állapotban lévő vádlott a pár méter után megálló taxi után sietett, kérdőre vonta annak sofőrjét, amiért túl közel haladt el mellettük, majd próbálta a taxist a lábánál fogva kirángatni a gépjárműből.

Miután ez nem sikerült, nagy erővel becsapta a jármű ajtaját, és belerúgott a taxi oldalába, melynek következtében az ajtó behorpadt, s ezzel a taxisnak 46 482 forint kára keletkezett.

A Veszprémi Járási Ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a férfi ellen, és a vétkes férfi próbára bocsátását indítványozta a Veszprémi Járásbíróságon.