Tetves hazaárulóknak nevezték a momentumos aktivistákat, és leköptek egy gyereket is – videóval

Tetves hazaárulóknak nevezték a momentumos aktivistákat, és leköptek egy gyereket is – videóval

Forrás: a Momentum Mozgalom Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Leköpték a momentumos aktivistát és a másfél éves kisgyerekét a XII. kerületben – írta közösségi oldalán Farkas Csaba, a Momentum hegyvidéki polgármester-jelöltje, aki egy rövid videót is posztolt erről. 

A videóban látszik, hogy amikor az aktivista kérdőre vonja a köpés miatt az agresszív állampolgárt, akkor az „tetves hazaárulóknak” nevezi őket, majd akasztással fenyegetőzik, és kiveri a telefont az aktivista kezéből. „A videófelvétel és az aktivisták elmondása alapján feljelentést tettünk. Az értelem, az észérvek mentén történő viták, érvek ütköztetésének hiányában, az emberek tömegeiben felgyülemlő frusztráció sajnos ilyen jelenségeket okoz. A félelemkeltésre épülő hatalom ilyen emberformájú szörnyeket teremt. A mi politikánk egymás meghallgatására és tiszteletére épül. Azért dolgozunk, hogy a hasonló jelenségeknek esélye se legyen felütni a fejüket” – írta a videóhoz Farkas. A párt garázdaság miatt tett feljelentést a rendőrségen.

Címkék: Momentum, garázdaság