Lement a választás, meg is szüntették a kormánypárti City7-et

Lement a választás, meg is szüntették a kormánypárti City7-et

Fotó: Mediaworks/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alig egy héttel a választás után már meg is szünteti a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA), illetve Mediaworks a City7-et – számolt be róla az Úgytudjuk. Az ingyenes terjesztésű hetilap friss példánya már nem is érkezett meg a szombathelyi postaládákba.

A Media1 telefonon érdeklődött a Mediaworks ügyfélszolgálatán, többszöri kapcsolás után pedig elmondták: országszerte megszűnt a lap, leszámítva Budapest VIII. kerületét, ahol ezután is megjelenik. A kiadó állítása szerint már nem tudják biztosítani a lapot, de bővebben ezt nem tudták indokolni.

A City7-et a Mediaworks az ellenzéki vezetésű városokban terjesztette, a tartalom erősen kormánypárti, ellenzékostorozó volt.

Nemrég egyébként megszűnt a MediaWorks egy másik lapja, a futballról szóló FourFourTwo is. Indoklás ezúttal sem érkezett, Szöllősi György főszerkesztő csak a megszűnés tényét közölte a lapban, továbbá köszönetet mondott Orbán Viktornak a lap működéséért.