Levetítették, ahogy a kocsihoz cipelték a magatehetetlen N. Fannit

Levetítették, ahogy a kocsihoz cipelték a magatehetetlen N. Fannit

Novozánszki Fanni (Fotó: Sajtóklub/ RTLII/Bársony Bence)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Videón is bemutatták a Novozánszki Fanni meggyilkolásával kapcsolatos tárgyaláson, ahogy B. László az autójához cipelte a magatehetetlen nőt. A felvételt a Bors közzé is tette. A férfi nem sokkal később utánavitte a lány holmiját is.

A ValóVilág egykori szereplője, Novozánszki Fanni három éve tűnt el. A gyanú szerint a rendszeres jövedelemmel nem rendelkező, pénzt szerezni kívánó 35 éves B. László gyilkolta meg. Még 2017. november 20-ára beszélt meg egy találkozót a nő lakásán, ahol addig verte, amíg a vérző nő el nem ájult.

Ezután magához vett több értéktárgyat, illetve a nő papírjait, majd az áldozatot a mélygarázsban parkoló autójához vitte, és elhajtott vele a XIII. kerületbe, a Rákos patak melletti elhagyott szervizúthoz. A már életét vesztett lányt itt összekötözte, a csomagtartóba rakta, aztán Siófokra utazott. A holttestet, ami azóta sem került elő, vélhetően a Dunába hajította. Később visszatért a lány lakására, és onnan további értékeket hozott el.

A Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolja a férfit, és azt ajánlotta, beismerés esetén legkorábban harminc év múlva feltételesen szabadlábra kerülhet. B. elutasította az alkut, és tagadja a gyilkosság vádját.