Magyar Péter: Nem, nem mondtam le

Magyar Péter: Nem, nem mondtam le

Magyar Péter az eredményváró rendezvény után beszélt híveihez (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Álhír terjedt Magyar Péter állítólagos lemondásáról, ám maga a politikus is tisztázta, hogy nem történt ilyen – derült ki a Talpra, Magyarok! közössége hivatalos Facebook-csoportjának nyilvános, szombati bejegyzéséből. A poszthoz maga Magyar Péter is kommentelt: „Nem, nem mondtam le. A rengeteg hazugságot nem tudom mondatonként cáfolni. Megvárom az eljárást és utána természetesen lépni fogunk”.

Pénteken derült ki, Magyar Péter konfliktusba keveredett az Ötkert nevű szórakozóhelyen, ahol fiatal egyetemistákkal bulizott, ám az est végén a politikust kivezették a helyről. Bár az eset több részlete sem tisztázott teljesen, annyit tudni, hogy a rendőrség garázdaság és rongálás miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Magyar Péter szerint „fizetett fideszes provokátor” eredt a nyomába. – A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt – írta. Ám szerinte abból, amit a kormánypropaganda állít az esetről, egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videofelvételek – állította, illetve elnézést kérve azoktól, akiket megbántottak a történtek.

Magyar Péter szombaton közösségi oldalán arról is írt, június 24-én a Tisza Párt jelöltjei átveszik az európai parlamenti és a budapesti képviselői mandátumokat a Nemzeti és a Fővárosi Választási Bizottságtól. Jelezte azt is, hogy zajlik a Tisza Párt operatív szervezetének átalakítása, bővítése, hogy mielőbb készen álljon a párt a sok ezer belépni kívánó szimpatizáns fogadására.

Címkék: Magyar Péter