Magyar Péter: Vicces Orbánéktól a szuverenitás féltése

Magyar Péter: Vicces Orbánéktól a szuverenitás féltése

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Sokatmondó és rendkívül átlátszó, hogy a fideszes állampárt politikusai csak az Európai Ügyészséghez való csatlakozás esetében akarják védeni a nemzeti szuverenitást. Ez az a szervezet, amely meg tudná akadályozni, hogy az uniós ezermilliárdok továbbra is Orbán oligarcháihoz és a családtagjaihoz vándoroljanak. Az Európai Ügyészség az, amely nyomozást tudna folytatni Tiborcz István, Mészáros Lőrinc, Garancsi, Szíjj és a többiek ügyeiben, ha már a miniszterelnök hű katonája, Polt Péter 14 éve behunyja a szemét az ipari méretű korrupció felett” – írja legfrissebb Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

A Tisza Párt elnöke szerint ugyanezen fideszes pártkatonák „nem féltik a nemzeti szuverenitást, amikor az orosz titkosszolgálat ki-bejárkál a magyar Külügyminisztériumba, vagy amikor Orbán legfőbb tanácsadója kimondja, hogy egy puskalövés nélkül feladná hazánk függetlenségét és szuverenitását. A Fidesz akkor sem félti a magyar szuverenitást, amikor a kormány kínai hitelekkel tartja lélegeztetőgépen a magyar költségvetést, vagy amikor 1000 milliárd forint közpénzt szór el ázsiai akkumulátorgyárak támogatására és tulajdonképpen ázsiai gyarmattá és összeszerelő üzemmé alakítja hazánkat” – írja, hozzátéve: különösen vicces a szuverenitás átlátszó féltése Orbánéktól annak fényében, hogy az ő általuk írt Alaptörvény mondja ki, hogy Magyarország az Unióhoz való csatlakozással maga mondott le a szuverenitása egy részéről. „A Tisza Párt a valódi magyar szuverenitásért és a valóban független Magyarországért dolgozik. Mindenféle külső befolyásolást elutasítunk és ezt egyértelművé tettük az uniós intézmények és az Európai Néppárt felé is. Orbán Viktort és a Fideszt a magyar emberek milliói fogják leváltani a következő országgyűlési választáson” – áll a bejegyzésben..