Magyar visszatér az ATV-re

Magyar visszatér az ATV-re

Magyar Péter (Fotó: Kiss Brigi))

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két hónap után visszatér Magyar Péter az ATV-re. 

A Tisza Párt vezetője a Facebookon jelentette be, a „nagy visszatérés” címszóval, hogy szerdán este az Egyenes Beszéd vendége lesz. 

Emlékeztetőül: Magyar június 10-én hagyta ott az Egyenes Beszéd élő adása közben stúdiót. A politikust a választásokat követő másnapi adásban Rónai Egon műsorvezető egy dossziéval várta, amelyben összegyűjtötték, hányszor invitálták Magyart a csatornához, miközben ő a választások utáni beszédében azt állította, hogy nem kapott meghívót. Az interjúban elhangzott, hogy március vége és május eleje között nem kapott meghívást, de erre Rónai azt mondta, nem igaz.

A műsorvezető ezután azt közölte, hogy egyetlen kérése van, az, hogy „zt az áldatlan kutyakomédiát hagyjuk abba”, mire Magyar felállt és kivonult.

A műsor miatt a Médiatanács is vizsgálódott, amit augusztus elején azzal zártak, hogy nem merült fel az emberi méltóság sérelme az interjúnál.

Címkék: ATV, Tisza, Magyar Péter