Menczer Tamás: Lázár János hozzám képest maga a megtestesült irgalom

Menczer Tamás: Lázár János hozzám képest maga a megtestesült irgalom

Menczer Tamás (Fotó: Menczer Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Már nagyon várja Menczer Tamás, hogy találkozhasson Magyar Péterrel, erről ő maga osztott meg egy videót a közösségi oldalán.

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, hogy a Tisza Párt elnöke már majdnem találkozott Lázár Jánossal, de „nem mert”. Itt arra utalhatott, amikor Magyar Péter vonatozni hívta a minisztert, aki azonban más helyszínt képzelt el, így az egyeztetés nem jött össze. Menczer Tamás most azt mondta, hogy „Lázár János egy kemény csávó, ez igaz, de Magyar Péter vonatkozásában hozzám képest maga a megtestesült irgalom lenne”. A kormánypárti politikus szerint tehát jobban járt volna, ha a miniszterrel találkozik, de egyszer azért vele is fog, már várja nagyon, mert néhány kérdést személyesen kell áttekinteniük. – Úgyhogy várlak, Peti – zárta gondolatmenetét.

Magyar Péter közben Ljubljanából üzent Menczer Tamásnak egy fotóval, jelezve, hogy „fogatlan oroszlán nem volt és Menczer Tamás sem” járt arra.