Most bulizni hívja az embereket Magyar Péter

Most bulizni hívja az embereket Magyar Péter

Magyar Péter Gödöllőn (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Országjárás és tüntetések után most egy „laza, bulis estére” várja az embereket Magyar Péter. A Békemenetet megelőző délután és este, vagyis most pénteken éppen a fideszes rendezvénynek is helyt adó Margitsziget egyik szórakozóhelyére szervez eseményt. – Mozogj, játssz és versenyezz, hogy kiengedhesd a fáradt gőzt! Élvezd a zenét, előadásokat, vegyél részt a tematikus kvízeken. Ismerj meg új embereket, barátkozz, és töltsd velünk ezt a különleges napot! – írta a meghívóban, amely alapján délután négy órától hajnali kettőig tart a bulis este.

Egy nappal később ugyanott, a CÖF szervezi meg a Békemenetet: 11 órától lesz a gyülekező a Lánchíd pesti oldalán, onnan indul a menet 13 órakor a Margitszigetre. Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője korábban azt mondta, hogy minden idők legnagyobb békemenete készül, amelyen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.