MSZP: Legyenek ingyenesek a fizetős vízparti strandok!

MSZP: Legyenek ingyenesek a fizetős vízparti strandok!

Molnár Zsolt (Fotó: MSZP/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miután honfitársaink tízezrei, százezrei számára tervezhetetlenné vált az idei nyár; már pedig a megérdemelt pihenésre mindenkinek szüksége lenne, ezért arra kérjük, arra szólítjuk fel a magyar kormányt, hogy az idei nyár során, ebben az idényben tegye lehetővé, hogy a vízparti strandok, amelyeknek nagy része fizetős, ebben a szezonban ingyenesek legyenek mindenki számára – jelentette be vasárnapi sajtótájékoztatóján Molnár Zsolt.

Az MSZP parlamenti képviselője a párt Facebook-videójában Gulyás Gergely néhány órával korábbi, a vírusvédekezéssel kapcsolatos bejelentéseire reagált. Mint a politikus kifejtette, bíznak abban, hogy a korány a beutazási besorolásoknál kizárólag a magyar állampolgárok egészségügyi állapotánakl védelmére koncentrál.

Szabad-strandokat a fizetős strandok helyett!

Molnár Zsolt: Szabad-strandokat a fizetős strandok helyett!

Az MSZP budapesti elnöke szerint az ingyenes vízparti strandhasználatot a parkolás és például a vendéglátó helyek ingyenes közterülethasználatának lehetőségével állította párba hozzátéve: egy különbséget kérnek, azt, hogy a kormány kompenzálja az önkormányzatokat e komoly bevételkiesésekért.

– Arra szólítjuk fel a magyar kormányt, nyúljon a zsebébe. Ha mintegy 80 milliárd forintot adott NER-közeli vállalkozóknak szállodfejlesztésekre, akkor legyen képes a magyar emberek üdülése, strandolása, pihenése érdekében a zsebébe nyúlni, egyúttal kisegíteni ez ügyben az önkormányzatokat, amelyek már így is vesztesei ennek a járványnak – mondta Molnár Zsolt.