Fejére esett a gyerek, akinek kirúgta a lábát a csoportfelügyelő a szolnoki kalandparkban

Fejére esett a gyerek, akinek kirúgta a lábát a csoportfelügyelő a szolnoki kalandparkban

Képünk csak illusztráció! Szolnoki Kalandpark. (Fotó: Tiszaliget – Élménysziget Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A régió leglátogatotabb kalandparkjába sokfelől érkeznek csoportok. A kalandparkot azért hoztuk létre, hogy a gyerekek jól érezzék ott magukat. Szívesen látunk mindenkit, azt azonban nem gondoltuk, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennünk – így indul a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. bejegyzése a közösségi oldalán.

Az esetről egy megrázó videót is posztolt a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.: a felvételen az látszik, ahogy a bukósisakot viselő gyerekek várakoznak az árnyékban, a város által üzemeltetett Szolnoki Kalandparkban. A videón egy férfi (feltehetően a csoport egyik felügyelője) kaon ragadja az egyik gyereket, odaráncigálja a rekortánnal burkolt rész fölé és úgy kirúgja alóla a lábát, hogy a gyerek felrepül a levegőbe, majd fejjel a földbe csapódik. Amíg tart a felvétel, a gyerek nem is tud felállni. – A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük!” – írták a bejegyzésben, illetve hozzátették, hogy rendőrségi feljelentést tettek. A Szolnoki Rendőrkapitányság a Telex kérdésére megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, de a nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem adtak az ügyről.