Külsős munkatárs az MTVA-nál a miniszterelnök sajtófőnöke?

Külsős munkatárs az MTVA-nál a miniszterelnök sajtófőnöke?

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Miniszterelnök úr! Megmagyarázná kérem, hogy mégis, hogyan lehet az ön sajtófőnöke az MTVA munkatársa?” – tette fel a kérdést Facebook-oldalán Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője. 

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán Viktor hosszú nyári szünete után pénteken újra rádióinterjút adott a közmédia központjában. A bejáratnál sajtófőnöke, Havasi Bertalan várta. A miniszterelnök érkezéséről a kormányfő Facebook-oldalán tettek közzé fényképet, ezen az látszik, hogy Havasi nyakában egy laminált belépőkártya lóg, melyen az olvasható, hogy a miniszterelnök sajtófőnöke a közmédia külső munkatársa – ahogy ezt a 24.hu közzéadta. Ezzel kapcsolatban Havasi Bertalanhoz több megkeresés is érkezett, amelyek azt firtatják, pontosan milyen jogviszonyban dolgozik az MTVA-nál, külsős munkatársként milyen feladatai vannak, azokért milyen javadalmazást kap, és hogyan tudja összeegyeztetni a közmédiánál végzett feladatait a miniszterelnök sajtófőnökeként végzett munkájával, de sem a Telex, sem a 24.hu nem kapott még választ a kérdéseire.