Novák Katalin átadta a „családokért vállalt kormányzati felelősséget” Zsigó Róbertnek

Novák Katalin átadta a „családokért vállalt kormányzati felelősséget” Zsigó Róbertnek

Novák Katalin és Zsigó Róbert (Forrás: Novák Katalin/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Novák Katalin államfőjelölt, volt családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn átadta a „családokért vállalt kormányzati felelősséget” Zsigó Róbert családokért felelős parlamenti államtitkárnak. A Facebook-oldalán azt írta, hogy „neki és a közösen felépített csapatnak ezután is ez marad a legfontosabb ügy”.

Novák Katalin kiemelte, hogy a 25 év alatti fiatalok adómentessé váltak, hamarosan érkezik a 13. havi nyugdíj, a szülők visszakapják a tavaly befizetett adójukat, miközben folytatódik a CSOK, az otthonfelújítási program, épülnek a bölcsődék, emelkedik a GYED, a GYOD, a babakötvény támogatása. Megfogalmazása szerint a döntésekhez kapcsolódó munka továbbra is jó kezekben van.

Orbán Viktor miniszterelnök az évzáró kormányinfón jelentette be, hogy a Fidesz Novák Katalint jelöli Áder János utódjának a köztársasági elnöki posztra. Novák Katalin év végével le is mondott miniszteri posztjáról, a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletből pedig már kiderült, hogy a családokért felelős tárca nélküli miniszter általános jogutódja a Miniszterelnökséget vezető miniszter, vagyis Gulyás Gergely lesz.