Nyakon szúrtak egy nőt Budapesten

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb brutális támadás történt Budapesten. A rendőrség tájékoztatása szerint még pénteken este egy férfi volt barátnője XI. kerületi Menyecske utcai lakásához ment. A nő beengedte, de ezután veszekedni kezdtek.

A lakásban ott volt egy lakatos is, aki éppen a bejárati ajtó zárját cserélte le. Miután a korábbi párt vitázni kezdett, a férfi ütni is kezdte a nőt. Habár a szakember próbált közbelépni, a támadónak így is sikerült a nőt egy késsel többször megszúrnia, majd elmenekült.

Nyakon szúrta volt barátnőjét

A rendőrök félórán belül elfogták a 38 éves támadót egy belvárosi lakásban, erről videó is készült. Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

Nemrég Kőbányán halt bele egy nő a bántalmazásba, a támadót akkor is elkapták. Nem sokkal előtt pedig egy oroszlányi lakásban bukkantak egy női holttestre, és megállapították, hogy a halált idegenkezűség okozta.