Orbán Viktor együtt süllőzött Lázár Jánossal

Orbán Viktor együtt süllőzött Lázár Jánossal

Lázár János és Orbán Viktor (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnapi ebéd a Tiszán – ezzel a szöveggel tett ki vasárnap délután Orbán Viktor egy Lázár Jánossal közös, mosolygós képet a Facebook-oldalára. Süllő Lázár módra – írták a képre.

A 2018-as országgyűlési választások után Lázár János kvázi száműzetésbe vonult, nem kapott országos pozíciót sem a Fideszben, sem a kormányban, hanem Hódmezővásárhely visszaszerzését kapta feladatul Orbán Viktortól.

Sokáig nem is találkoztak nyilvánosan a miniszterelnökkel, a hírek szerint meg is romlott a kapcsolatuk, az utóbbi hónapokban viszont többször is találkoztak.

Legutóbb szeptember 21-én Orbán Viktor Facebook-videójából derült ki, hogy nála járt Lázár a Karmelita-kolostorban, júliusban pedig arról értesült a Magyar Narancs, hogy a nyilvánosság teljes kizárásával, inkognitóban Lázár vendégeként Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságnál járt a miniszterelnök és felesége.