Reagált a TV2 a Tények bemondójának bakizós videójára

Reagált a TV2 a Tények bemondójának bakizós videójára

Andor Éva bakizott a TV2 Tények Este műsorában. (Képernyőfelvétel: Streamable.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mint megírtuk, felkerült a TV2 oldalára a Tények múlt péntek esti adása, amelyben Andor Éva műsorvezető többször nekifutott egy-egy hírnek, mert bakizott, egyszer pedig ki is fakadt, és azt mondta: „ezek az elmondhatatlan MTI-szövegek!” Az ominózus videót több mint két nap után törölték a csatorna internetes archívumából. Az adással kapcsolatban a Telex kérdéseket küldött a TV2-nek, a választ kérésre teljes terjedelmében közölte a portál: 

„A Tények Este műsora minden esetben felvételről kerül adásba, így múlt pénteken is. A televízióban látottakban semmilyen baki, vagy hiba nem volt, a cikkben szereplő állításokkal szemben. A felvételek során előfordul, hogy egy-egy felkonfot újra vesznek a stúdióban, jelen esetben is ez történt. A TV2 online felületeire egy belső hiba miatt viszont sajnálatos módon a vágatlan adás került feltöltésre.

A hibát időközben javítottuk, így már az adásban is lement, hibátlan verzió érhető el az oldalainkon. Andor Éva kollégánk felkészültsége, szakmai munkája kiemelkedő, ezt az élő adások során minden nap bizonyítja.” Mint hozzátették: szintén Andor volt a vasárnap esti adásnak is a műsorvezetője, amit közel 800 ezren néztek. Így a vasárnapi esti Tények a második helyen végzett a hazai televíziós piac teljes heti nézettségi versenyében.

 

 

Címkék: TV2, Tények, Andor Éva, baki