Rétvári államtitkár osztogatta a CBA maszkjait

Rétvári államtitkár osztogatta a CBA maszkjait

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára a CBA adományait adja át.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Váci Napló adta hírül, hogy Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára adott át a választókerületében található váci Boronkay György Gimnázium számára különféle védőeszközöket, köztük fertőtlenítőket és maszkokat, melyeket a CBA élelmiszerüzlet-lánc finanszírozott.

Fodor Attila, a CBA szóvivője elmondta, az érettségi zavartalan lebonyolítása érdekében biztonsági felszereléseket, maszkokat, kesztyűket, kis kiszerelésű kézfertőtlenítőt, magas C-vitamin tartalmú üdítőket biztosítanak. „Bízunk benne, hogy ezzel is komoly támogatást nyújthatunk, illetve felhívhatjuk a figyelmet az összefogás erősítésének fontosságára” – fogalmazott Fodor Attila.

Rétvári Bence elmondta: „A hétfőn kezdődő érettségi időszak kapcsán kiemelem, hogy a védőfelszerelést maradéktalanul biztosítja az állam az intézményeknek, tehát kijelenthetjük, hogy ezen a téren is teljesítjük a szükséges biztonsági feltételeket” – hangsúlyozta Rétvári, aki abban minisztériumban dolgozik, amely az érettségi vizsgákat szervezi.

Fábián Gábor, a Boronkay iskola igazgatója szerint az érettségiző diákjai „igazán mély vízbe kerültek, különösen nehéz helyzetben kell kijutniuk a partra, eredményesen teljesítve az érettségin. Bízom benne, hogy sikerrel veszik az akadályt, és talán még az sem hiú remény, hogy az átlageredmény ne tükrözze, mennyire nehéz helyzetben készültek a vizsgáikra.”