SMS-ben toboroz résztvevőket a Fidesz október 23-ra

SMS-ben toboroz résztvevőket a Fidesz október 23-ra

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján tartott megemlékezésen a fõvárosi Terror Háza Múzeumnál 2018. október 23-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

SMS-ben toboroz résztvevőket a Fidesz október 23-ra – ezt a hvg.hu több olvasója is jelezte

A nyilvánosság számára ismeretlen adatbázis alapján kiküldött üzenet tartalma a következő: „Emlékezzünk közösen 1956 hőseire! Találkozzunk október 23-án, szerdán 10.30-kor Budapesten, a Millenárison. Beszédet mond Orbán Viktor. Add tovább! Fidesz.”

Ahogy arról már írtunk, Orbán Viktor évek óta először idén nem vidéken ünnepli október 23-át, hanem a fővárosban. Ingyenes családi nappal köszöni meg az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) munkatársainak az árvízben nyújtott védekezést. Az ingyenes családi napra buszokkal, ingyenesen szállíthatják őket. Állítólag a miniszterelnöki beszéd meghallgatása nem kötelező és nem is része a rendezvénynek, de aki akar, részt vehet rajta.