Tettlegességig fajult a vita Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert között

Tettlegességig fajult a vita Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert között

Puzsér Róbert publicista (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Feljelentést tett a rendőrségen lapunk publicistája, Puzsér Róbert, miután a Pesti Srácoknál dolgozó Ábrahám Róbert megütötte őt. Az ügy előzménye, hogy Puzsér pénteken a Facebook-oldalán közzétett egy bejegyzést, amelyet a Telex megkeresésére szatirikus gúnyiratnak nevezett. Puzsér ebben a posztban Rostás Tiborként hivatkozott Ábrahámra, továbbá úgy írt magukról, mintha korábban szexuális viszonyuk lett volna, Ábrahám pedig azóta zaklatná. 

Puzsér a Telexnek azt mondta, Ábrahám Róbert nagyjából havonta közöl róla becsmérlő hangvételű cikket, „én pedig most visszaszóltam egy szatirikus gúnyirat formájában, amit mindenki értett, csak ő nem. Nyilvánvaló, hogy senki nem gondolja rajta kívül, hogy ez komoly lenne.” A publicista elmondása szerint Ábrahám ezt követően egyik munkahelyéhez, a Spirit FM-hez hajtott, ahol azt követelte, hogy bocsássák el őt a bejegyzése miatt. Ezt követően személyes találkozót kért, majd a Tűzoltó utcánál összefutottak, ahol azt szerette volna, hogy szálljon be az autójába. „Természetesen nem szálltam be, ezért sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«, aztán ököllel pofán csapott”, fogalmazott Puzsér, aki nem ütött vissza, a történteket követően pedig feljelentést tett. Mint mondta, gondolkozik azon is, hogy távoltartási végzést kérjen.

Az esetről Ábrahám Róbert is beszámolt oldalán, azt is írva, hogy az esetről Puzsér egy ismerőse készített videófelvételt is. „Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni. Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poén lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia. Végül kiderült, hogy nem volt az. Gyerekeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői. Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta” – közölte Ábrahám Róbert.