Több kilónyi marihuánát foglaltak le egy nigériai kereskedőtől Budapesten – Videóval

Több kilónyi marihuánát foglaltak le egy nigériai kereskedőtől Budapesten – Videóval

A lefoglalt kábítószer (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összesen több mint 5,5 kilogrammnyi marihuánát és több millió forintot foglaltak le a rendőrök egy nigériai férfinél Budapesten.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 32 éves férfi Magyarország területére kábítószert hozott be, amit Budapesten, két VII. kerületi lakásban értékesített. A férfit a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai fogták el közösen még múlt pénteken.

Az egyenruhások a ruhájában és a táskájában szétporciózott kábítószert és nagy mennyiségű pénzt – forintot és valutát – találtak és foglaltak le. A nyomozók a férfi lakásaiban is házkutatást tartottak, eközben összesen 5514 gramm marihuánát, 64 gramm fehér port (feltehetően kokaint), a kábítószer értékesítéséhez használt eszközöket (mérleget, nagy mennyiségű csomagolópapírt), valamint több mint 30 millió forint készpénzt találtak és foglaltak le. 

A lefoglalt készpénz (Fotó: police.hu)

A külföldit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.