Videón Orbán Viktor kötcsei pillanatai

Videón Orbán Viktor kötcsei pillanatai

Orbán Viktor a kötcsei pikniken 2022. szeptember 10-én (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A fotók után most egy rövid videót is nyilvánosságra hozott Orbán Viktor arról, hogyan zajlott szombaton a kötcsei polgári piknik. Nagy találkozásokat említett a posztjában, a kevesebb mint félperces felvételen pedig az látszik, amint a jelenlévőkkel beszélget vagy szelfiket készít. Van egy-két rövid jelenet arról is, amikor beszédet mond, azonban hogy ott mi hangzott el, azt nem lehet tudni azóta sem.

Korábban csak annyit osztott meg a nyilvánossággal – ugyancsak egy Facebook-posztban –, hogy „Legyen béke, szabadság és egyetértés!”.

A politikai elitet és a NER holdudvarát felvonultató eseményen egyébként több kisebb incidens előzte meg a miniszterelnök érkezését: előbb két, Magyarország diktatúra! és O1G molinókkal ellátott tüntető jelent meg, akik nem csak a biztonságiakkal, de a helyszínre érkező politikusokkal és közszereplőkkel, köztük Nagy Feróval is konfrontálódtak. Nagy Feró a bejáratnál demonstráló tüntető kérdésére, hogy „Milyen Orbán s*ggét nyalni?” azt válaszolta: „Imádom a s*ggét”. Majd Pintér Sándor bejutása akadályba ütközött, miután a legutóbb nemlétező gazdatüntetést szervező Szabó Bálint beállt elé egy autóval. A belügyminiszter végül kiszállt a saját autójából, és besétált. A szegedi önkormányzati képviselőt a rendőrök intézkedés alá vonták, miközben a politikus lemondásra szólította fel Orbán Viktort. A Blikk beszámolója szerint a hatóság emberei Szabót megbilincselték, és berakták az autóba.

A fotókról az is kiderült, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is részt vett a rendezvényen Rogán Antal volt felesége, ráadásul meglehetősen drága kiegészítőkkel: a 444.hu szúrta ki, hogy Rogán-Gaál Cecília csuklóján egy pavé gyémántos Cartier Love karkötő volt látható.

Címkék: Orbán Viktor, Kötcse