Vitézy Dávid szerint újabb vonat siklott ki a Keleti pályaudvarnál, ezért vannak késések

Vitézy Dávid szerint újabb vonat siklott ki a Keleti pályaudvarnál, ezért vannak késések

Vitézy Dávid (Fotó: Facebook/Vitézy Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Hétfőn reggel újabb kisiklás történt, ismét a Keleti pályaudvaron, egy mozdonyt érintően. Ez okozza a MÁV által bejelentett zavarokat a pályaudvar működésében – erről írt Vitézy Dávid, a Podmaniczky Mozgalom nevű fővárosi frakció vezetője a Facebook-oldalán. Mint fogalmazott, a pontos okokat nyilván nem lehet még tudni, „de a nyár végi eset után illene igen gyorsan magyarázatot adnia a MÁV-nak arra, hogy történhetett ez meg ismét ugyanott. Tudtommal személyi sérülés szerencsére nem volt”. Ehhez hasonlóan a Telex is arról értesült, hogy eltört egy csúcssín, ezért egy vonat kisiklott, és nincs rajta a sínen, ez akadályozza a vonatközlekedést. 

A ügyben a Magyar Hang kereste a MÁV-ot, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. Az biztos, hogy a MÁVINFORM hétfőn reggel komoly késéseket jelentett be a Keleti környékén, erről itt írtunk.

Frissítés: Az Indóház online szerint egy forgóvázzal lépett le a sínről egy vonat, ők is úgy tudják, hogy személyi sérülés nem történt.