Itt az új kapcsolócsalád: ezzel éri meg dolgozni! (x)

Itt az új kapcsolócsalád: ezzel éri meg dolgozni! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A gyártók igyekeznek folyamatosan nagyot alkotni, hiszen csak így tudják tartani a lépést a többi nagy branddel. Az elmúlt időszakban piacra dobott változatok még kritikus szemmel is túlszárnyalták az elképzeléseinket.

A kapcsolók dizájn szempontjából sem utolsók, nem beszélve a megannyi funkcióról, illetve az egyéb hozzáadott értékükről. Nem is lehetett kérdés, hogy egy cikkben bemutassuk az újdonságokat, és rávilágítsunk arra, hogy miért érdemes ezekkel a típusokkal dolgozni.

Kapcsolók, amik dekorációként sem utolsók

Vajon mik azok a szempontokat, amiket meg kell nézni, ha kapcsolót akarunk választani? A szemre igencsak tetszetős látványt nyújtó, az Elektrikstore.hu-nál kapható Sedna Design kapcsolócsalád mindig remek választást jelent az otthonunk számára. A keretek formája, annak stílusa remekül passzol akár egy modern, akár egy vintage otthonhoz egyaránt. A szakemberek és a tervezőmérnökök mindent megtettek azért, hogy legyen egy olyan kollekció, ami lenyűgözi a felhasználókat.

A Schneider Electric termékei igen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a Sedna termékcsaládba tartozó kiegészítők mindegyike modern és esztétikus kinézetet kapott. A korszerű technikai felszereltségnek hála évekig, évtizedekig használható termékekké válnak. Ez különösképpen igaz a Sedna Design, illetve az Elements kollekcióra, amelyek elképsztően impozáns látványt nyújtanak.

Korszerű funkciókkal ellátott kapcsolócsalád

Az említett kapcsolók minden elvárásnak megfelelnek, de sok tekintetben többre képesek, mint azt az ember elvárná tőlük. A modern fényerő-szabályozók és termosztátok szintén a termékcsalád részét képezik, amik még színesebbé teszik a palettát. A villamossági eszközök könnyen használhatóak, a hozzájuk tartozó kezelőszervekkel pedig még komfortosabb az élet.

Ahhoz, hogy az elektromos készülékek használata minden szempontból kényelmes legyen, szükség lesz a gyártó által ezeken elhelyezett speciális USB-töltőkre és multimédiás funkciókra. Az RJ45 jackek, illetve a HDMI jack-csatlakozóknak hála megoldhatóvá válik a HDTV és az AV eszközök működtetése.

Hol érdemes őket használni?

Az említett kapcsolókat általában családi házakban és nyaralókban szokták alkalmazni. Kiváló megoldást nyújtanak hétvégi házakban, lakásokban, kisebb tárolókban. A széles körű palettával rendelkező kapcsolócsalád esztétikus látványt nyújt, testre szabható, így minden igényt kielégít.

Éppen ezért megállja a helyét többek között irodai környezetben, ahol bőven van létjogosultsága egy korszerű kapcsolónak vagy dugaljnak. A gyártó persze minden darabot minőségi anyagból tervezett. Ezek már előrevetítik a jövőt, hiszen olyan funkciókat kaptak, amelyekre egyetlen más villamossági kiegészítő sem képes.