Körömtrendek és személyiségek: géllakkok minden stílushoz (x)

Körömtrendek és személyiségek: géllakkok minden stílushoz (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahány hölgy, annyiféle szokás, ami a körömfestést és díszítést illeti. Van, aki egyáltalán nem lakkozza, más pedig műkörmökkel emelné ki kezeinek szépségét. Műkörmös vagy, és szeretnéd tudni, milyen géllakkokat ajánlj újonnan betérő vendégeidnek? Adunk pár tippet!

Kihez mi illik?

“Nem a ruha teszi az embert”, hallhatjuk úton-útfélen, ha egy-egy személy megítéléséről beszélünk. A mondás annyiban igaz, hogy a belső értékeit nem fogjuk tudni pontosan megítélni senkinek sem a megjelenéséből. Azonban a stílusára, az általa kedvelt színekre vagy éppen a hangulatára nagyon is következtethetünk mindabból, ahogyan betér a műkörmös szalonba. A Roniki színes géllakkjaival pedig gyönyörűen ki is emelhetjük kliensünk személyiségét, az ő szándékainak megfelelően.

A színek és formák pszichológiája

Érdekel, mindez hogyan kapcsolható össze a műkörmökkel? Néhány példával bemutatjuk:

1. Vendéged klasszikus szabású és/vagy színvilágú ruhákban jelent meg nálad először? Ha mindez igaz rá, és esetleg még a sminkje is natúr, szinte láthatatlan, a legkevésbé sem a hivalkodó szépség híve. Ő valószínűleg a kifinomultabb, luxust sugárzó pasztell- vagy sötétebb árnyalatokban, esetleg az idén ősszel divatos latte tónusokban érzi jól magát.

2. Kliensed épp egy bulira készül, és egy nagyon élénk, beszédes ember benyomását kelti? A társasági emberek szeretni szokták azokat a színeket, kiegészítőket és körmöket, amikkel azonnal a középpontba kerülhetnek. Egy vagány, flitteres, esetleg metálfényű géllakk még beszélgetésindítónak is tökéletes lehet. Nem is beszélve arról, mennyire szépen visszatükröződhet a szórakozóhelyek fényeiben.

3. Egy kifejezetten divatosan öltözködő, első benyomásra is nagyon nőies hölggyel van dolgunk? Az élénk színű, esetleges neonosabb árnyalatú, vagy éppen a cukorkák színeiben pompázó géllakkok tökéletesen kiemelhetik személyiségüket.

4. A bájos, koruknál fiatalabb benyomást keltő nők szolid eleganciájához pedig a gyöngyházfényű géllakkok adhatnak a legtöbbet.

5. A sötétebb színek rajongói pedig gyakran teszik teljessé stílusukat egy hasonlóan komoly színben ragyogó manikűrrel.

Természetes szépség – környezetkímélő alapanyagokkal

A szépség nem csak átvitt értelemben fakad belülről. A káros vegyi anyagok hamar alááshatják egészségünket, amely egész megjelenésünkön nyomot hagyhat. A Roniki azonban küldetésének tekinti az egészséges, fenntartható divatot. Ezért nem is használ semmilyen, egészségre káros nyersanyagot készítményeihez.

A géllakjai ezért úgy maradnak hetekig tartósak, és sokáig gyönyörűek, hogy viselőjének nem kell attól tartani, hogy megbetegszik tőle. Így telítődik a márka révén a “természetes szépség” valódi tartalommal, melyet állatkísérletek alkalmazása nélkül ér el.