A brüsszeli szexparti szervezője szerint több fideszes politikus is járt már a bulijain

A brüsszeli szexparti szervezője szerint több fideszes politikus is járt már a bulijain

Rendőrautó a brüsszeli Le Detour bár előtt 2020. december 1-jén (Fotó: Arató László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Politikusok is rendszeres vendégek azokon a meleg szexpartikon, amelyeket David Manzheley szervez Brüsszelben – nyilatkozta a férfi a lengyel Onet című online lapnak.

Ezeken a szexorgiákon vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok – mondta Manzheley. Hozzátette: a leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok. Manzheley azt mondta: kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak.

Manzheley 29 éves és több mint két éve szervez legális meleg orgiákat Brüsszelben. Állítása szerint rendszeres vendége a rendezvényeinek négy varsói politikus is, akik a lengyel konzervatív Jog és Igazság (PiS) párt tagjai.

A szervező azt is kifejtette, az általa szervezett rendezvények melegeknek szánt bulik, nők maximum nézőként vehetnek részt rajtuk.

Manzheley megerősítette, hogy Szájer valóban az ablakon át próbált a rendőri intézkedések elől menekülni, illetve azt állította, egy francia és egy kelet-európai diplomata is jelen volt. Azt is mondta, hogy Szájer december 12-re tervezett egy hasonló partit, amire őt is meghívta.

Mint ismert, a Fidesz alapemberének számító Szájer József vasárnap nyújtotta be lemondását európai parlamenti mandátumáról, akkor azt állította, ez hosszas döntési folyamat eredménye, egyre nagyobb lelki tehert jelentenek neki a politikai küzdelmek. Ám kedden kiderült: lemondását megelőzően két nappal a belga rendőrök egy a kijárási korlátozások miatt illegális szexorgián kapták el, ahonnan menekülni próbált az ereszcsatornán át. Még drogot is találtak Szájer hátizsákjában, ám a politikus állította: nem tudja, az hogyan került oda, ő nem fogyasztott drogot, és bár hajlandó lett volna magát drogtesztnek is alávetni, ezzel nem éltek a rendőrök. Az ügy hatalmas botrányt okozott nemcsak Magyarországon, de a nemzetközi szinten is, még a Ryanair is ezzel viccelődve kínált akciós brüsszeli repjegyeket. Szerdán pedig Szájer kilépett a Fideszből.

(via telex.hu, 24.hu)