Magyar család tragédiája Floridában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Minden bizonnyal gyilkosság és öngyilkosság történt tegnap a floridai Altamonte Springs településen egy csendes kertvárosi részen. A helyi rendőrségre hajnali négy óra húsz perckor érkezett a hívás, a helyszínre kiérkező rendőrök egy lakásban két felnőtt holttestet találtak, egyiküket minden valószínűség szerint lelőtték. A lakásban volt két gyerek is, ők a hatóság jelentése szerint sértetlenek. A felnőttek nevét nyilvánosságra hozták: Papp Zoltán és Ildikó hunyt el.

A nyomozók szerint nagy valószínűséggel gyilkosság, majd öngyilkosság történt. A gyerekek sorsáról a hatóságok gondoskodnak – a floridai magyar tiszteletbeli konzulátus kezdeményezésére már gyűjtés indult a támogatásukra. Az adományozók hamar reagáltak: 18 óra alatt a kitűzött cél kétharmadát, több mint tízezer dollárt sikerült összegyűjteni, a legnagyobb egyéni adomány eddig 500 dollár volt.