Covidost találhattak Orbán stábjában, ezért ültethették a hosszú asztalhoz Putyinék

Covidost találhattak Orbán stábjában, ezért ültethették a hosszú asztalhoz Putyinék

A Kreml által közreadott képen Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) és Orbán Viktor miniszterelnök (j) tárgyalása Moszkvában 2022. február 1-jén (Fotó: MTI/Kreml)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Valakinek pozitív lett a koronavírus-tesztje Orbán Viktor moszkvai stábjában, ezért kellett négyméteres asztalnál tárgyalnia Vlagyimir Putyin orosz elnökkel – állította Twitter-posztjában a Le Figaro munkatársa a 444.hu szerint. 

Felidézték: Orbán Viktor később a Kossuth rádióban is beszélt az asztalról, de azt nem említette, hogy covidos lett volna bármelyik stábtagja. A lap kereste az ügyben Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, ha választ kapnak, beszámolnak róla.

A 444 cikke arra is kitért, Emmanuel Macron francia elnököt is a hosszú asztalhoz ültették, miután ő érkezéskor nem akart PCR-tesztet csináltatni arra hivatkozva, hogy az két óra plusz várakozást jelentett volna. Ugyanakkor a The Times francia forrásokra hivatkozva azt írta, Macron azért utasította vissza a tesztet, mert attól tartott, hogy az orosz titkosszolgálat megszerezhetné a DNS-ét.