Kettős gyilkosság és öngyilkosság történt Miklóshalmán

Kettős gyilkosság és öngyilkosság történt Miklóshalmán

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy 33 éves férfi megölte szüleit, majd magával is végzett a határmenti Miklósfalván (Nickelsdorfban) – írja saját, illetve osztrák forrásokra hivatkozva a Kisalföld.

A cikkből kiderül, hogy szombat reggel fél kilenc körül riasztották a nickelsdorfi rendőrséget. Egy szemtanú egy kertben fekvő férfit látott, és korábban egy lövést is hallottak. A riasztott rendőrök három személyt találtak az ingatlanon, akik szülők és a fiuk voltak. A 67 éves apa és az 59 éves anya a mentőszolgálat kiérkezésekor még életben volt, de később belehaltak súlyos sérüléseikbe. A fiú ekkor már halott volt.

A pontos eseménysort még vizsgálja az osztrák rendőrség: a jelenlegi információk szerint feltételezhető, hogy a fiú öngyilkos lett. Valószínűleg sörétes puskával lett öngyilkos – közölte a rendőrség. „Jelenleg tanúkat hallgatnak ki” – mondta Helmut Marban rendőrségi szóvivő, aki hozzátette: lehetséges, hogy az ügyészség boncolást rendel el.

Gerhard Zapfl, Nickelsdorf polgármestere az APA-nak elmondta: „A faluban élőket sokkolta ez a szörnyű tett”. Elmondta, hogy az emberek ismerték a családot, nem voltak feltűnőek, és semmi jelét nem látták a történteknek. Zapfl együttérzését fejezte ki a hozzátartozóknak a „rendkívül tragikus esemény” miatt.