Ákos: Nem tudom, hogy a világ urai szeretnék-e, hogy visszakapjuk a régi életünket

Ákos: Nem tudom, hogy a világ urai szeretnék-e, hogy visszakapjuk a régi életünket

Orbán Viktor és Ákos 2022. január 22-én (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Mindenki azt várja a műfajban, hogy visszakapjuk a régi, normális életünket, bár nem tudom, hogy a világ urai is ezt szeretnék-e. De a normális emberek túlnyomó többsége biztosan ezt szeretné” – mondta Kovács Ákos a szombati Aréna-koncertje után a Blikknek adott videóinterjújában.

Beszélt arról is, hogy ő és családja is elkapta a koronavírust, ahogy több zenésztársa is, oltott és oltatlan is. „Nem nagyon válogat ez a vírus. Ez a gyönyörű kínai laboratóriumban amerikai pénzből kifőzött kis víruska” – fogalmazott. 

„Ha a józan ész nagyon hamar nem kerekedik felül a világon, vagy mi normálisabb, visszafogottabb, józanabb emberek nem hallatjuk a szavunkat és nem állunk ki magunkért és nem teszünk valamit, nagyon nagy gáz lesz. Mert ez már nem játék, ha Ausztriára, Ausztráliára, az Egyesült Álalmokra nézek, csupa rossz példát látok magam előtt. Aggódom magunkért, a hazámért, a világért” – tette hozzá.

Szerinte a dalaiban benne van minden, nem is kell a sorok között olvasni, ha valaki meg akarja érteni, hogy miről van szó – mondta. Azt nem fejtette ki, hogy kik a világ urai szerinte, és mit lát az általa felsorolt országokban.

A koncerten egyébként megjelent Orbán Viktor miniszterelnök is, már a kezdete előtt feltöltött egy közös fotót az öltözőből, majd Rákay Philip dokumentálta a közösségi oldalán, hogy együtt vannak, vasárnap pedig egy videóban is megemlékezett a kormányfő arról, hogy mennyi közös képet készített a rajongóival.

Orbán Viktornak egyébként muzikális napja volt szombaton, hiszen délelőtt a Magyar Zene Háza átadásán vett részt, ahol Szakcsi Lakatos Béla el is játszotta a Fidesz választási kampányindulóját.

Címkék: Ákos, koronavírus