Kórháza került Budapesten Rita Ora, elmarad a koncertje a Campus Fesztiválon

Kórháza került Budapesten Rita Ora, elmarad a koncertje a Campus Fesztiválon

Rita Ora

Fotó: Rita Ora Facebook oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem tud fellépni Rita Ora a debreceni Campus Fesztiválon, ahol a szombati programban az ő showja lett volna a fő attrakció. Mint a lapunkhoz eljuttatott közleményben írták, az énekesnő stábja hiába dolgozott már péntek este óta a Campus Fesztivál nagyszínpadán, sajnos az énekesnő betegsége miatt nem tudják megtartani az esti koncertet – fogalmazott Süli András programigazgató. Rita Ora azt írta a Facebook-oldalán, hogy kórházban töltötte az éjszakát Budapesten, és még pihennie kell.

– Rita Ora koncertjének tervezett időpontjában Rúzsa Magdi koncertjét lehet majd látni, természetesen a műsorváltozásról és egyéb információkról a fesztivál közösségi oldalain tájékoztatunk mindenkit – emiatt a nagyszínpad szombati programját átszervezték.

A nagyszínpadon ma az Anna and the Barbies kezdett, aztán a Zenevonat az LGT Sztárjaival produkciója következett. Fellép még ByeAlex és a Slepp, este pedig Rúzsa Magdi koncertje következik. A fesztivál zárónapján egyébként olyan nevek is színpadra lépnek mint a Carson Coma, T.Danny, 30Y, az Ossian, Kerekes Band és a Tankcsapda is rendhagyó koncertet ad ezúttal akusztikus hangszerelésben.