Jakupcsek Gabriella: Akinek nincs véleménye a közéletről, annak nincs véleménye az életről

Jakupcsek Gabriella: Akinek nincs véleménye a közéletről, annak nincs véleménye az életről

Jakupcsek Gabriella

 

A világ legnagyobb butasága az alapján besorolni az embert, hogy az ATV-nél vagy a Tv2-nél csinál műsort – erről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Jakupcsek Gabriella, hiszen – mint mondta – azért ő nem felelős, hogy ki a tulajdonos. A probléma szerinte ott kezdődik, ha olyasmit kell mondania, csinálnia, amit nem szeretne. Nála is volt, hogy megpróbálkoztak ilyesmivel, de az sosem sül el jól.

Beszélt arról is, hogy ő nem vállal politikai szerepet, független szeretne maradni a gondolkodásában a szakmája miatt. – Nincs jobb- vagy baloldali emberi történet, gyász és humor. Gyász van, humor és emberi történet. Szeretnék leülni minden oldalról érdekes emberekkel. De akinek nincs véleménye a közéletről, annak nincs véleménye az életről – mondta.

Az SZFE-kapcsán kitért arra is, hogy megszakadt a szíve. – Attól, hogy van egy ország, ahol a lovaskocsit négy lónak kellene húznia, de mindig kettő teszi. Attól, ahogy kinyírják egymást kortársak, tehetséges emberek. Időnként kicsordul a pohár valahol, amikor einstandolni való adódik. De ez nem új jelenség, ezt is hozzátette.

 

• Nem idegenkedett a bulvársajtóban való szerepléstől?
• Hogyan állt pályája során a politikai show-khoz?
• Azt érezte már, hogy belevinne több kultúrát, de nem engedi a kereskedelmi médiás műfaj?
• Ki az a Jakupcsek Gabriella, aki most a női idősödésről, azzal kapcsolatos sztereotípiákról írt könyvet? Életmód-tanácsadó? Influenszer? Tévés celeb?

A teljes cikket a Magyar Hang hetilap július 7-én megjelent, 2023/27. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!