A fejtörő ember és társai

A fejtörő ember és társai

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorában Berlinben 2024. június 21-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Ülök a dolgozószobámban, még mindig a választási kampány utórezgéseitől, és remélem, pár napon (héten, hónapon?) belül örökre eltakarított undorító óriás- és egyéb plakátjai elől békés otthonomba bújva, menekülve, nehezen barátkozva meg a gondolattal, hogy engem mint magyar embert (egy idő óta különösképpen) gyűlöl Manfred Weber, ahogy olvasom és hallom, ez a heppje, amin egy percig sem csodálkozom, mert hiszen háborúpárti is vagyok, nem csak gyűlölni való magyar, ellentétben Weberrel, aki nem magyar, nem is békepárti, ahogy azt a fideszes narratíva mondja, sőt, egyenesen Marsnak, a háború istenének egyenesági leszármazottja, akinek az óvodában atombomba volt a jele, és már gyerekkorában is ólomkatonákkal háborúzva múlatta az időt.

Ilyenek ezek a néppárti brüsszeli bürokraták, illetve mind ilyenné válik, aki neheztel Orbán Viktorra és a hozzá hasonló korrupt társaira, és nagyon unja már, hogy Hatvanpusztára, lombmentes lombkoronasétányokra és pusztai kilátótornyokra fordítják a leáldozóban lévő Nyugat-Európa adófizetőinek pénzét, meg hogy Putyin kedvenceként ácsingózik a folyton folyvást gyalázott Európai Unió (azaz „Brüsszel”) kasszájának kiürítésére.

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap július 4-ig kapható 2024/26. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!