Nagy Bandó András

Senkit sem hagyunk az út szélén

Senkit sem hagyunk az út szélén

Ha bárki betelefonálna, akinek a felmenőjét Semjénnek, Rogánnak, Szijjártónak, Pintérnek, Csáknak, Lázárnak, Szalay-Bobrovniczkynek, uram bocsá’ Orbánnak hívják, jelezve, hogy rosszul lélegzik, őket is besorolnák a P2-es kategóriába?
História közmédia módra

História közmédia módra

Az M5 História készítőinek föladta a leckét a fölülmúlhatatlan humorista-előadóművészi pálya, nem volt könnyű úgy megtaposni Hofit, hogy közben magukra ne haragítsák azokat a nézőket, akik minden mellékgondolat nélkül rajongtak érte.
Kéne, mi?

Kéne, mi?

Bort ittak és vizet prédikáltak: épp az óriásplakátok kitalálói hozták be a legtöbb migráncsot legálisan.
Ha hallgattál volna…

Ha hallgattál volna…

Tudod, kis Balázs, ott, „Brüsszelben” másként mennek a dolgok, mint idehaza. Amikor ott lebukik valaki, akkor a rendőrség nem kerülgeti, hanem elviszi, és nincs az a legeslegfelső ügyész, aki kiügyeskedné, hogy a bűnelkövetők véletlen se bűnhődjenek.
Konzultációs matek

Konzultációs matek

Mint azt egy ellensúly nélküli féknyúzból megtudtuk, a kormány december 1-jén újabb nemzeti konzultációt indít mintegy 4 és fél milliárd forintos költségvetéssel. Ezúttal nemcsak a zembereket kérdezik meg az őket érintő témákkal kapcsolatban, hanem az állatokat is.
Gondolatok a lomtárban

Gondolatok a lomtárban

Ezek az új(ított) törvények „bizonyítják”, hogy az előtte meglévő, Fideszt szolgáló törvények nem ütötték meg az Európában evidensnek és demokráciába illőnek tudott törvények mércéjét. Módot adtak a korrupcióra, a kormánybarát döntésekre és cselekedetekre.
Debrecenben kéne lenni

Debrecenben kéne lenni

Azt gondolom, akkor alakul másmilyenné a Fidesz híveinek könnyen befolyásolható „álláspontja”, amikor rájönnek, hogy mindaz, amit addig másokkal tett a nagy kedvencük, a szeretett vezér, velük is megteszi.
Megérdemli!

Megérdemli!

Gondolkodtam azon is, hogy én kormányfőként mit tennék, ha ilyen hadi-szankciós-inflációs helyzetben, a hibás-vétkes döntéseimnek is köszönhetően kialakult córeszben emelni kellene a fizetésem.
Ha az ember ösmeri az igazságot

Ha az ember ösmeri az igazságot

Engem az sem érdekel, ha idén sem kapjuk meg a nekünk járó milliárdok java részét, ha ezzel elérhető, hogy a hazudozós, ragadóskezű tölgyfaleveles végre elégnek találja azt a vagyonkát, amit kedves barátjára bízott, és nem nyúl ahhoz, ami nem őt illeti.
Ezek itt a kérdések

Ezek itt a kérdések

Az én adóforintjaimból tömi ki a csicskás médiamunkásai zsebeit a korrupcióban otthonosan mozgó hatalom, s annak „gyakorlója”, hogy aztán „munkaidőnek” nevezett szabadidős programban szórakozzanak velem.