„Meglepett, hogy mi zúdult a nyakamba”

„Meglepett, hogy mi zúdult a nyakamba”

Kégl Ágnes (Fotó: Lakner Dávid)

 

Amennyit az első Való Világban való szereplés adott, annyit el is vett, ezt nem lehet mérlegre tenni – többek között erről beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Kégl Ágnes. 2002-ben, a reality első szériájában szerepelt és – mint mondta – az elkényeztetett, hisztis kislány lett. – Ha huszonnégy órából összevágnak valakiről öt percet, akkor úgy formálják, ahogy a készítőknek jól esik – fogalmazott, naivitásnak nevezve, ha valaki mást vár. 

A műsor után újságíróként dolgozott először itthon, később Angliában. Mesélt arról, hogy a kollégák hogyan dolgoznak az ország vezető sztármagazinjainál, a külföldieknél nemkülönben. – Ebbe halt bele Diana hercegné is. Találkoztam olyannal, aki a Daily Mail bulvárcikkeit vitte: anyagonként kapott háromezer fontot, cserébe szexpartikra kellett eljutnia, a bukszusból lesni emberekre – idézte fel, ezért ő maga már ki is szállt a bulvár, vagyis a sztárokat érintő újságírás világából.

• Itthon sztármagazinnál dolgozott, ami nem teljesen bulvár, de azért rálátása lehetett erre a világra. Mennyire érezte etikailag aggályosnak, ahogyan emberekről írtak?
• Mi a különbség a magyar és brit bulvár között?
• Miben tér el az, ahogy az ADHD-s gyerekkel itthoni és külföldi iskolában bánnak?

 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!