Simon Kornél: Ez itt most a pokol – Mindenki függő

Simon Kornél: Ez itt most a pokol – Mindenki függő

Simon Kornél

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ünnepelt színművész, aki dúskál a szerepekben. Október 11-én debütál a Játékszínben a Lány a vonaton című bestseller egyik főszereplőjeként, közben a 6SZÍN Teátrumban a Kódfejtő főszereplőjeként remekel. Rendezőként is elismerik, egyebek mellett a Karinthy Színházban és Nyíregyházán is dirigált már. Felesége, Gryllus Dorka nemzetközi hírű színésznő. Két kisfia van, és újabban együttesével, a Boughris zenekarral is játszik a 6SZÍN Teátrumban.

A látszólag tökéletes életet élő Simon Kornél jó ideig szerepet játszott: titokban drogozott és rengeteget ivott. Vajon miért? Minderre ő maga adja meg a választ, beszél szenvedélybetegségéről és a felépüléséről, valamint az életközépi válságáról a Magyar Hang Mindenki függő című műsorában, vasárnap 19 órai kezdettel. Ugyanis az új podcast nem titkolt célja, hogy tabuk és titkok nélkül, őszintén és nyíltan kommunikáljon a szenvedélybetegségekről. Erre nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen egy tavaly áprilisban megjelent adat szerint Magyarország világelső az alkoholbetegek lakosságarányos számát illetően. A World Population Review a WHO adatai alapján arra jutott, hogy a magyar férfiak több mint kétharmada alkoholistának számít. A Mindenki függő vihart kavart nulladik része után itt a folytatás: vasárnap Simon Kornél színész-rendező vallomása következik. 

Címkék: Simon Kornél