Orbán Viktor elégedetten csettint

Orbán Viktor elégedetten csettint

Orbán Viktor Donald Trumpnál, 2019. május 13-án (Fotó: Reuters/Chris Kleponis/ Polaris/pool/ABACAPRESS.COM)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Van hova fejlődni! A magyar országgyűlés emlékezetes pillanatai közé emelkedett a miniszterelnök jókívánsága – azért idézzük fel, Demeter Márta intézett azonnali kérdést a kormányfőhöz, úgymint: „Hogy van az, hogy itt terrorizmusért is körözött emberek flangálhatnak az ön közelében? Kiderült Ghaith Pharaonról, hogy önhöz érkezett vacsorára, kiderült Ghaith Pharaonról, hogy az ön vejével üzletel. Hogy van ez, magyarázza meg! És kérdésem az, örökölnek-e valamit Ghaith Pharaon vagyonából, és hogy milyen garanciát tud adni arra a magyar embereknek, hogy nem ön jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot?” Amire Orbán Viktor annyit válaszolt: Boldog karácsonyt!

Szép volt, ifjú padavan, ám a mester ebben is verhetetlen. Átlagosnak semmiképpen nem nevezhető üzenetben kívánt meghitt karácsonyt és boldog új évet az Donald Trump. Politikai ellenfeleinek címezve azt írta végül: Rohadjanak mind a pokolban, Boldog karácsonyt!

Oly szép, oly szeretetteljes. Íme, a gyönyörű unortodox világ. Annyi, de annyi boldog új év vár még ránk.