Blikk: Tízezer eurót kereshet Dzsudzsák a DVSC-ben

Blikk: Tízezer eurót kereshet Dzsudzsák a DVSC-ben

Dzsudzsák Balázs (forrás: al-Ain/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahogy arról a Csakfoci.hu sajtóinformációi alapján lapunk is beszámolt: miután a járványhelyzet miatt nem sikerült Katarba igazolnia, a másodosztályba visszaesett, felnőtt karrierjét elkezdő volt csapatába, a DVSC-be igazol vissza Dzsudzsák Balázs – aki akkor is marad, ha a csapat visszajut az NB I.-be. Vasárnap a Blikk arról ír, az egykori egyesületével már korábban is hírbe hozott magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya örömmel jön vissza Debrecenbe.

A lap idézi a Loki ügyeiben aktív Kósa Lajos egykori polgármestert, fideszes országgyűlési képviselőt, aki a DTV-nek arról nyilatkozott: „Nincs most játékban. A nyár elején adtunk neki egy ajánlatot. A DVSC-nél van egy kereseti korlát, senkivel sem teszünk kivételt, még Dzsudzsákkal sem. Ám azt mondta, ha nem talál csapatot, akkor szívesen visszatér és segítene a DVSC-nek. Folyamatos volt a kapcsolat Balázzsal és menedzserével azóta is.”

A Blikk most azt írja: „úgy tudjuk, a klub legkiemelkedőbb labdarúgói 10 ezer eurót (3,6 millió forintot) kaphatnak havonta. Dzsudzsák Balázs az NB II legértékesebb játékosa lesz a Transfermarkt szakportálon jegyzett 1,6 millió eurós (576 millió Ft-os) eszmei árával, vagyis bizonyára ő is ennyit keres majd a klubnál havonta.” A lap megkereste Vörösbaranyi Józsefet, a focista ügynökét, de ő nem kívánt nyilatkozni.

A PSV Eindhovent, majd a Dinamo Moszkvát is megjáró Dzsudzsák az arab emírségek-beli al-Ain játékosa volt, legutóbb március 14-én, vagyis 189 napja, az al-Dzsazíra ellen szerepelt tétmeccsen. Korábban Ázsiában évi 1 milliárd forintnak megfelelő összeget is megkeresett.