Az egyik püspök a Fidesz mellett agitál

Az egyik püspök a Fidesz mellett agitál

Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő (j.) 2014. március 22-én, a 2014-es országgyűlési választások hajrájában átadja Bicskén a soha meg nem valósult, 500 millió forintos közpénzzel támogatott beruházást, a Q Pharma Kft. tápszergyár-, logisztikai csarnok- és mikrobiológiai labor építkezését. Forrás: fidesz.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Spányi Antal, a Székesfehérvári Egyházmegye püspöke a Fidesz mellett kampányol a választás napján – derül ki Tessely Zoltán Facebook-posztjából.

Maga a katolikus főpap által támogatott fideszes jelölt, Tessely Zoltán tette közzé a püspöki támogató levelet, miszerint „az egész társadalomnak és Európának is szükséges van olyan hitvalló, keresztény politikusokra, mint Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, miniszterelnöki biztos, aki a felhígult, eltévedt ideológiával átitatott moralizálás helyett tetteivel is bizonyítani tudta, hogy keresztény emberként és politikusként megvan benne a másik személye iránti alázat, de az a biztos tartás is, amit a krisztusi tanítás igazsága nyújt az embereknek”. (A helyesírási hibákat mi javítottuk.)

A választókerület, melyben a püspök által támogatott jelölt indult, magában foglalja Felcsútot is, ám Spányi Antal nem tett róla említést, hogy esetleg rosszallaná a hetedik parancsolat (Ne lopj!) politikusok, politika közeli emberek általi megsértését.