Orbán Viktor szerdán nemzetközi sajtótájékoztatót tart

Orbán Viktor szerdán nemzetközi sajtótájékoztatót tart

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök Donald Trump volt amerikai elnökkel folytat telefonbeszélgetést a Karmelita kolostorban 2022. január 18-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök április 6-án, szerdán 14 órakor nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Karmelita kolostor Rendezvénytermében – közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda. A bejelentés nem rendkívüli: a választások után hagyományosnak mondható egy ilyen esemény.

A témákat előzetesen nem árulták el, de nyilvánvalóan szó lesz az április 3-iki választásokon elért Fidesz-KDNP-győzelemről, a Magyarországgal szemben kedden megindított jogállamisági mechanizmusról és az orosz-ukrán háborúról.

A még hivatalban lévő kormány nem vesztegette az idejét, már hétfőn megtartotta a választások utáni első ülését. Hírek szerint a kabinet másfél óráig ülésezett, de új intézkedésekről egyelőre nem érkezett tájékoztatás, noha egyre egyértelműbb, hogy komoly gazdasági válság közeleg.

Választási percről percre közvetítésünket itt olvashatja!