Árnyék podcast – A vert sereg

Árnyék podcast – A vert sereg

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Árnyék podcastban külföldön élő magyarok vitatják meg a hazai belpolitikai élet és a külpolitika érdekes híreit.

Van, aki kedveli Boris Johnson intézkedéseit és van, aki nem, ami nem feltétlenül függ össze azzal, hogy az önkormányzati választásokon mekkorát zakóznak/veszítenek a konzervatívok, de valamit jelez bizonyára. Kristóftól megtudhattuk, hogy a szelektív hulladékgyűjtés viszont erősödik az Egyesült Királyságban, mint politikai program is szerepel, Bandi szerint azonban a svéd modellt még csak nyomokban tartalmazza. András elpanaszolta, hogy Franciaországban nincs ilyen lehetőség, Pali szerint Budapest remekül áll a szelektálásban, míg a pécsi lakótelep hagy némi kívánnivalót a témában. Izraelben, a legszabadabb a szemét kérdés, van lehetőség szelektíven szemetelni, de nem köteleznek rá, hogy válogass.

A zöld témáról könnyed lendülettel a természet lágy ölébe ugorva Andris kastélyprojektjének új dimenziója tárult fel előttünk, lehet, hogy érdemes lesz megöregedni. Kötetlen beszélgetésünk egy svéd vidéki cheerleader versenyre is elkalandozott. Ha mindez érdekli, hallgassa meg az e heti Árnyékot! 

Műsorvezető: László Pál
Pettik Ági – Izrael
Bán András – Svédország
Derdák András – Franciaország
Pajer Kristóf – Anglia
Hang: Barcza Gergely

Az Árnyék podcast Patreon támogatói oldala itt található.

Címkék: Árnyék podcast