Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Beer Miklós: Nagyszerű embereket gyászolunk

Szerző: | 2020. július 14., 21:39 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Háromperces videóüzenetben emlékezett meg kedden Beer Miklós a közelmúltban elhunyt Bálint Györgyről, Eőry Ajándokról és Bogdán Lászlóról.

HIRDETÉS - AIP

A nyugalmazott váci püspök előbb a 101. évében elhunyt Bálint Györgyről beszélt: „Próbálta elmondani, meggyőzni mindenkit, hogy a kert, a gazdálkodás mennyi örömet ad.” Majd úgy folytatta: „Eőry Ajándok doktor úr a Máltai Szeretetszolgálatban a hajléktalanokért élt. Végtelen szeretettel és türelemmel hajolt le azokhoz a betegekhez, akiket az aluljárókban vagy az utcákon talált, hogy reményt, vigasztalást adjon neki, hogy gyógyítsa őket”. Bogdán Lászlóról pedig megemlítette: „Egész életében azért küzdött, hogy eloszlassa az előítéleteket, és ahogy szokta mondani, hogy őket cigányokat is embernek tekintsük.”

– Örökséget hagytak nekünk, amit jó lenne folytatnunk – mondta Beer Miklós, aki szerint hiányozni fog majd ez a három ember, ám úgy hiszi, sokan fognak a helyükre állni és sokan tudják folytatni azt a hitet átadó küldetést, amit e három ember elkezdett.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bálint György, Beer Miklós, Bogdán László, emlékezés, Eőry Ajándok, gyász


Szilágyi Áron olimpiai bajnok!

Szilágyi Áron olimpiai bajnok!

Történelmet írt a magyar vívó. Csernoviczki Éva és Szatmári András kiesett. Salim Omar ötödik lett tékvandóban. Verrasztó Dávid, Mihályvári-Farkas Viktória és Hosszú Katinka döntőbe jutott.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest