Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Demeter Szilárd visszavonja gázkamrázós írását és törli Facebook-oldalát

Szerző: | 2020. november 29., 13:07 | Belföld

Demeter Szilárd (Fotó: Halász Nóra/Magyar hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – Függetlenül attól, hogy mit gondolok az igazamról, és függetlenül attól, hogy az Alaptörvény által garantált vélemény- és szólásszabadságot ahogy eddig is, ezután is védeni fogom, a Sor(o)s című publicisztikámat ezennel visszavonom. A Facebook egy Kertész Imre-idézet miatt letiltott három napra, onnan nem tudom törölni a posztot, tehát a Facebook-oldalamat törlöm – írta Demeter Szilárd a Magyar Nemzet nevet viselő kormánypárti lap szerint közleményben.

HIRDETÉS - AIP

– Abban igazat adok az engem kritizálóknak, hogy nácizni ma relativizálás, és a náci párhuzam akaratlanul is sértheti az áldozatok emlékét. – A közeljövőben ehhez tartom magam – írta a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója.

Demeter írása – amelyben Európát Soros György gázkamrájának nevezi – hatalmas felháborodást váltott ki, tiltakozott az izraeli nagykövetség, magyarországi zsidó szervezetek, míg Bajnai Gordon volt miniszterelnök a főigazgató menesztését követeli személyesen Orbán Viktortól.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Demeter Szilárd, holokauszt, Soros György, tiltakozás


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest